Att bli förförd!

Varje gång jag blir förförd av en man så upptäcker jag att det här är något som jag har saknat, det här vill jag ha ofta och mycket av. Det blir som en dans där kemin styr våra drifter, vi tar in varandras kroppar och vi pratar med varandra på ett annat sätt. Jag får komplimanger för hur jag är klädd och för min stora byst. Vi tar in varandra och gillar det vi ser och känner.

Vi tar på varandra och börja smeka och kyssas, blir våt och bröstvårtorna reser sig och blir hårda, min kropp är klar för att ta emot en hård kuk. Jag vill bli förförd sakta och vill njuta hela tiden, jag tar din kuk min mun och suger den så den blir hård, du ligger mellan mina lår och slickar min fitta.

Du vrider och vänder på mig i olika ställningar och vi knullar varandra som om det vore sista gången vi träffades, till slut så kommer vi i gemensamma orgasmer tills vi bara ligger tillsammans och njuter av vår stund.

Tungkyssar från Emma

Njuta på linjen!

August 4, 2022

Att vara undergiven!

August 10, 2022