Att vara undergiven!

Får samtal från män som är undergivna, som vill bli förnedrade, bundna och där jag blir den dominanta som använder piska och olika leksaker. När du är den dominanta personen så är det viktigt med respekten till den som är den undergivna eftersom personerna blottar sitt innersta för dig.

Jag berättar att jag har en kort skinnkjol och en liten blus på mig, stilettklackar och jag kan vara väldigt bestämt och kommendera det jag tycker jag kan ge kunden som ringer mig. Slår med piskan i luften och binder med handklovar, ibland är önskemålet ett hundkoppel som de vill gå i. Det går bra att fråga vad som tänder männen, för de blir kåta av att bli förnedrade, jag stimulerar dem för att de ska kunna njuta sexuellt.

Tungkyssar från Emma

Att bli förförd!

August 8, 2022

Njut med dig själv!

August 17, 2022