Busstur med njutning!

Åkte buss för ett tag sedan vilket jag inte gör så ofta. En bit ifrån mig satt en man och smekte sig på insidan av sina lår, han smekte sig även ovanpå sin kuk under sin byxa. Jag upptäckte efter ett tag att jag stirrade på hans händer som rörde sig sakta fram och tillbaka, kunde inte låta bli för jag kände att min fitta blev riktigt våt av upphetsning.

Helt plötsligt så satt han bredvid mig på sätet och började smeka mina lår och en hand gled in under min kjol, han förde in några fingrar under min trosa och började smeka min fitta. Jag stönade och kände att jag vill ha mer, han förde in fingrarna i min fitta och jag kom i en skön orgasm. Det plingade till och jag måste stiga av bussen, tackade mannen för en skön stund och log mot honom.

Tungkyssar från

din Emma

Massage!

April 25, 2022

Sex på Valborg!

May 2, 2022