Dags för tjejträff!

Nu har vi äntligen haft en tjejträff, vi brukar träffas då och då men nu var det ett tag sedan. Jag bjöd på räkor och vitt vin som alla gillade. Vi skrattade och hade det trevligt och berättade vad vi har varit med om sedan vi sågs senast. 

Bettan har träffat en ny kille som har stånd hela tiden och vill knulla med henne. De knullar lite överallt i hemmet, i duschen och i sängen och på golvet. Hans stora kuk knullar hennes våta fitta och hennes mun och rumpa. 

Vi andra blev riktigt avundsjuka när vi hörde vilken kåt kille hon har träffat, jag berättade om min kk som varit hos mig och knullat mig i flera timmar. Vi ser alla fram emot sommaren där vi ska njuta av god mat och många härliga knull.

Tungkyssar från

din Emma

Morgonstund!

June 2, 2022

Sex ute i naturen!

June 7, 2022