En skön träff

Så var det dags för tjejträff igen, vi träffades hos Ulla som bor tillsammans med Göte, en trevlig man som Ulla har varit tillsammans med länge. Efter att vi hade ätit en god middag satt vi i vardagsrummet och pratade och Göte var fortfarande hemma men skulle iväg på gymmet lite senare.

Jag gick in på toaletten och när jag skulle stänga dörren så trängde sig Göte in samtidigt. Han berättade att han alltid varit kåt på mig och han tog fram sin kuk och tryckte in den i min mun och munknullade mig samtidigt som han stönade högt.

Jag blev kåt och sög hans kuk och drog samtidigt av mig mina trosor så Göte kunde knulla mig bakifrån när jag böjde mig över toalettstolen. Det blev ett kort men skönt knull innan han gick ut ur toaletten igen.

Kramar

Omklädningsrum

November 7, 2023

Slicka och suga

November 9, 2023