Förförd av grannen!

En ljummen kväll var jag på altanen, låg på min soffa som jag har där och njöt av att känna mig riktigt kåt. Brukar vara naken då jag älskar det då jag hörde att någon kom upp för trappan till altanen. Det var den nya grannen Bosse, en man som fyller hela altanen med sin starka utstrålning.

Hade ett par shorts på sig och inget mer, jag stirrade på hans solbrända kropp och lyckades hejda min impuls på att kasta mig i hans famn. Hans blev hård och han tog av sina shorts och kom fram till mig och började smeka mina bröst, vi stönade båda av upphetsning, jag ledde in honom till mitt sovrum och där kröp han upp mellan mina lår och slickade min, han mig tills vi låg och flämtade på min säng. En sån granne är det bäst att vara rädd om.

Kram från Emma

Ljumma sommarnätter!

August 22, 2022

Klä sig sexigt

September 4, 2022