Förförd på tunnelbanan

Åkte tunnelbana för ett tag sedan, vagnen var nästan full och jag kände att en man tryckte sig mot mig, jag kände hans hårda kuk mot min rumpa. Jag hade svårt att vända mig om mot honom, men när jag gjorde det var det en snygg kille som flirtade med mig.

Vi steg av på samma perrong och han bjöd mig kaffe på ett café i närheten för att vi skulle lära känna varandra. När vi fikade upptäckte vi att det fanns kemi mellan oss och att vi var kåta båda två. “Jag bor i närheten om du vill följa med mig hem”, sa han och han lovade att jag skulle bli nöjd.

Vi var ett par timmar i hans lägenhet, hans var stor och hård och jag fick mig ett ordentligt knull, som jag gärna ville uppleva igen. Vi bestämde att vi skulle ses snart igen.

Tungkyssar från Emma

Sexiga män på chatten

September 18, 2022

Min sexiga granne

September 24, 2022