Känna sig kåt!

Har känt mig kåt en längre tid, bröstvårtorna är styva och jag känner på dem och blir riktigt kåt, jag gnider bröstvårtorna mellan mina fingrar och sätter klämmor på dem för att bli extra kåt. Jag flämtar och stönar och kommer i flera orgasmer, men det fattas en stor hård kuk som ska glida in i min våta fitta.

Satte mig vad datorn och loggade in på sexchatten där jag tidigare har träffat kåta män, fick tag på Johan som presenterade sig som en kåt kille med stor kuk som kan komma många gånger. Vi chattade tillsammans och det visade sig att vi bodde inte så långt ifrån varandra så vi bestämde att träffas på ett hotell i närheten.

Vi träffades i baren och pratade med varandra och skojade innan vi tog hissen upp till mitt rum som jag hade bokat. Vi började dansa till musik och kände hur vi tände på varandra, han kramade mina bröst så jag tände direkt, han bar mig till sängen och började knulla mig. Han lämnade mitt rum och vi bestämde att vi skulle ha kontakt via chatten igen.

Tungkyssar från

din Emma

Njuta i bastun!

June 24, 2022

Varma sommarkvällar!

July 4, 2022