Knulla i duschen

Har varit kåt en längre tid och inte fått knulla på ett tag, kom på att min nya granne brukar vara lika kåt som jag är just nu, det var han som sökte upp mig senast och dök upp sent på kvällen och ville knulla. Klockan var mycket och jag tvekade om jag skulle knacka på hos honom, han svarade inte på sin mobil.

Jag gick ner några våningar och ringde på hans dörr, det dröjde ett tag innan han öppnade då han sov när jag knackade på hans dörr. Jag sa att jag var kåt och tänkte på honom och hur skönt vi knullade senast. Han bjöd in mig till sin lägenhet, han var trött men ville duscha först och gärna tillsammans med mig.

Vi duschade tillsammans och började knulla i duschen, han smekte mina bröst och böjde mig framåt och knullade mig hårdhänt bakifrån så jag stönade högt och kom flera gånger. Jag blev kvar ett par timmar hos honom innan jag gick hem till mig.

Kram från Emma

Tjejchatt

October 17, 2022

Könsord

October 22, 2022