Min sexiga granne

Jag fick en ny granne, en ung sexig man som jag tände på direkt när jag träffade honom utanför hissen, i vårt trapphus. Vi stötte på varandra några gånger, jag bjöd in honom på ett glas vin för att hälsa honom välkommen.

När han skulle komma hade jag klätt upp mig sexigt, höfthållare och stay-ups och en kort skinnkjol, jag blir kåt av lukten av skinn. Höga klackar och en liten blus det var allt men jag var beredd, längtade efter att den här läckra killen skulle förföra mig.

Han sätter på musik och vill att vi dansar, han smeker mina bröst och låter sin hand glida in under min korta kjol och smeker mig. Han drar upp kjolen och trycker upp mig mot en vägg, jag stönar av kåthet. Jag kommer direkt och efter ett tag kommer min sexiga granne.

Tungkyssar från Emma

Förförd på tunnelbanan

September 21, 2022

Njuta av ett knull

September 25, 2022