Njuta av kvällen!

Njöt av solnedgången i går kväll då jag väntade på att en kille som det var längesen jag träffade, skulle dyka upp igen. Han brukar dyka upp då och då när han har en stund över och jag blir lika glad varje gång. Vi satt tillsammans och såg på solnedgången men sen gick vi in till mig. 

Vi satt i soffan och drack varsitt gott vin och småpratade en stund, men jag märkte att han var kåt redan när han kom. Han la ner mig på soffan och begravde sitt ansikte mellan mina ben. Han förde in sina fingrar under min trosa och kände på  min nyrakade fitta som var ordentligt våt.

Han drog av trosan och trängde in i min fitta och började knulla mig ordentligt, jag stönade högt när jag kände hans hårda kuk som knullade mig och bad om att han skulle knulla mig hårt, vilket han gjorde. Vi hamnade på golvet och fortsatte knulla tills vi var ordentligt trötta. Då tog vi en gemensam varm dusch innan han kysste mig och gick hem.

Tungkyssar från

din Emma

Min fetisch!

May 18, 2022