Njuta i bastun!

Bjöd hem grannarna på en grillkväll med bastubad för den som ville det, har en bastu i huset. Grannarna ett par som jag inte känner så väl kom hit och vi grillade och hade en trevlig stund. Efter ett tag började Sven som han heter tjata om att vi skulle bada bastu tillsammans.

Vi duschade och vi skrattade och skämtade, jag stängde ner en lampa som jag brukar och det var mörkt i bastun för att vi ska kunna njuta av elden i aggregatet. Det dröjde inte länge innan Sven började smeka och slicka på sin sambo Eva och han drog mig närmare dem utan att Eva protesterade.

Vi började med en trekant som avslutades i min säng, Sven hade en stor som han oss båda med, vi stönade när han oss och vi fick orgasmer båda jag och Eva. Sven oss båda länge innan de gick hem, de ville båda återkomma och bada bastu flera gånger.

Tungkyssar från

din Emma

Telefonsex!

June 23, 2022

Känna sig kåt!

July 2, 2022