Njuta i duschen!

Har precis kommit ut ur duschen och passat på att njuta med mig själv samtidigt, var kåt när jag vaknade och att då få ställa sig i en varm dusch rekommenderas. Jag smeker mina stora bröst och nyper i bröstvårtorna som är hårda eftersom min kropp längtar efter kuk.

Jag tar duschen och sprutar det varma vattnet upp i min varma och får samtidigt orgasmer som jag njuter av, jag för in flera fingrar i och njuter av det men känner att jag behöver mer för att bli nöjd. Jag torkar av mig vattnet och lägger mig på sängen och tar fram min dildo och för in den i fittan och njuter av att känna den i min kropp, jag får flera orgasmer och slappnar till slut av och ligger stilla och njuter av min stund på morgonen.

Tungkyssar från Emma

Min kk!

July 27, 2022

Njuta på linjen!

August 4, 2022