Njuta på altanen!

Vädret har varit varmt och skönt hela påsken, så jag har passat på att sola på altanen i bikini, då den är inglasad. De enda besökare är tranorna som trumpetar utanför gärdesgården. Efter ett tag på altanen började jag känna mig iakttagen så jag tittade upp mot skogen och såg en man som hade klättrat upp på gärdesgården för att få syn på mig på altanen.

Först blev jag förvånad men sen såg jag att det var grannen som är snygg och välväxt. Jag bjöd in honom och han kom direkt. Han började smeka mig och jag märkte att han var kåt, så jag bad honom klä av sig och ta för sig.

Vi låg på golvet och knullade för fullt, det var längesen jag hade haft ett sådant härligt knull. Hans hårda stora kuk knullade mig i alla mina hål. Jag fick en kram innan han försvann och jag gick in i duschen och njöt av en het dusch.

Tungkyssar från

din Emma

Får mig att bli kåt!

April 15, 2022

En våt morgon!

April 21, 2022