Överraskningen på cykelturen!

Tog en cykeltur för några kvällar sedan, det var varmt och skönt ute. Cyklade ner mot sjön när en man kom på cykel och stannade till och började prata. Vi ställde våra cyklar mot en bänk och satte och oss på bänken och pratade. Han gav mig komplimanger och talade om hur sexig jag var och att han tände på mig och gärna ville känna på mina stora bröst.

Det slutade med att vi låg på gräset bland alla blommor och njöt av varandra, han kramade mina bröst och klädde av mig naken, han smekte mig länge och fick mig riktigt kåt tills jag bad honom mig. Han trängde in i min våta och mig riktigt skönt, jag red honom och han smekte mina bröst, vi njöt av varandra och länge. Vi kom tillsammans och han föreslog att vi skulle cykla ner till sjön och bada tillsammans, vilket vi gjorde.

Tungkyssar från

din Emma

Sexlekar!

July 22, 2022