Ragga på krogen!

Var på krogen för ett tag sedan med några kompisar, vi ville äta och dricka gott och kolla in nya fräscha män, det är alltid spännande. Vi hade ätit klart när vi gick till baren och beställde varsin drink. Det kom fram två killar, Mats och Sven som började prata med oss. 

De bodde i närheten av krogen så de bjöd hem oss, Mats stötte på mig och började smeka mitt ena lår och Sven var kåt på min kompis. Vi bestämde att vi skulle följa med dem hem och fortsätta kvällen där.

När vi kom hem till Mats lägenhet så bar han in mig i sitt sovrum och slet av mig kläderna, det tänder mig eftersom jag gillar dominanta män som tar för sig. Snart slickade han min kropp och knådade mina stora bröst tills jag bad honom knulla mig. Det gjorde han tills jag exploderade i härliga orgasmer.

Tungkyssar från

din Emma

Tjejkompisar!

March 10, 2022

Sexualitet!

March 16, 2022