Sex att minnas!

Jag minns en fest som jag blev inbjuden till, festen började bra med god mat och ett glatt gäng som hade det trevligt. Senare på kvällen var det en kille Mats som stötte på mig, han tittade på mig samtidigt som han kände utanpå sina byxor på sin hårda kuk. 

Vi blev ensamma och han knuffade ner mig på gräsmattan en bit ifrån de andra på festen. Han pressade ner mig så jag nästan inte fick luft, tog tag med sina händer runt min hals samtidigt som han slet av mig mina trosor. Han tryckte in sin hårda kuk i min fitta bakifrån, det gjorde att jag skrek av njutning och av smärta. 

Folk hade samlats runt omkring oss när han knullade mig stenhårt och sprutade sin sperma i min fitta och på min kropp, jag kom i flera orgasmer och var helt slut när han hade knullat mig och var nöjd. Jag såg inte till honom mer den kvällen, men det blev ett knull som jag alltid kommer att minnas.

Tungkyssar

från din Emma

Ring sexlinjen!

April 3, 2022

Avsugning!

April 10, 2022