Sex i simhallen!

Äntligen kom jag till simhallen och fick simma igen, har inte varit där på ett tag. Simmade mina längder och njöt av det varma vattnet. Brukar avsluta med att njuta i jacuzzin så jag klev ner och satte mig och blundade och njöt.

Då kände jag att någon kom ner i jacuzzin tillsammans med mig och jag kände en hand på mitt lår, det var en charmig man som log glatt och frågade om jag var kåt, jag log tillbaka och sa att det inte var omöjligt att jag kunde bli det.

Han var het på gröten och började med att ta av mig bikinin, jag satt naken tillsammans med en naken kåt man i det varma vattnet, han drog mig till sig och tryckte ner mig på sin hårda kuk som var stenhård. Han knullade mig och kramade mina stora bröst ganska hårdhänt, jag stönade högt och kom i en häftig orgasm. Han sprutade sin heta sperma i min fitta och när han var klar så log han och hoppades på flera knull i jacuzzin.

Tungkyssar från

din Emma

Årets första bad!

June 17, 2022

Telefonsex!

June 23, 2022