Sex på Valborg!

Blev inbjuden till fest på Valborg, det var ett gäng som skulle festa efter besök på elden som vi har i närheten. Vi åt gott och stämningen var trevlig, det var flera som jag kände men även några nya som jag inte hade haft kontakt med tidigare.

En av de nya killarna frågade om jag ville gå ut på altanen och prata en stund och det gjorde vi, han var kåt och frågade om vi kunde knulla av oss. Han började smeka mig och kyssas och jag blev genast kåt, det var något med honom som tände hela min kropp. Bröstvårtorna styvnade och fittan blev våt av hans smekningar. 

Vi gick hem till mig eftersom det var ganska nära och där slet vi av oss kläderna och knullade i min säng, det var ett häftigt och härligt knull, han hade en styv kuk som hårdhänt knullade min fitta.

Tungkyssar från

din Emma

Busstur med njutning!

May 1, 2022

Inflyttningsfest!

May 3, 2022