Sex ute i naturen!

Helgen har varit solig och varm och jag har legat lättklädd på altanen och njutit av värmen. Grannen undrade om jag ville följa med till skogen och knulla i värmen. Det tyckte jag lät lockande, det gäller att passa på när det kommer sexuella inbjudningar. Jag kände hur kåt jag blev av bara tanken att ligga i en skogsglänta och knulla.

Han hämtade mig och vi gick in i skogen och kom fram till en liten dunge av mossa och vackra lövträd, han bredde ut en filt och började klä av mig tills jag var helt naken. Han var också naken och kröp upp mellan mina lår och började slicka min fitta tills jag stönande bad honom att knulla mig hårt.

Han knullade mig länge och fick mig att komma i härliga orgasmer flera gånger, han knullade mig med sin stora hårda kuk tills jag var helt nöjd. Vi beslöt att fortsätta att knulla i skogen under sommaren.

Tungkyssar från

din Emma

Dags för tjejträff!

June 3, 2022

Kvinnors kärlek!

June 8, 2022